;

Raamat eesmärkide seadmisest: aitame inimestel ellu tähendust ja eesmärke luuaПользователь  Raido Kivikangur проект в категории Печать

Tere!

Kirjutan raamatu eesmärkide seadmisest.

Olen Raido. Sõber, kolleeg, juht, sertifitseeritud juhtimiscoach ja inimene, kes on käinud pika tee, et jõuda oma elus kohta, kus tunnen, et soovin jagada üht olulisemat tööriista ja selle tohutut väge inimeste eludele - eesmärkide seadmine.

Olin 7-aastane, kui mängisime sõpradega ühel soojal suvepäeval kooli juures korvpalli. Ühel hetkel saabus palliplatsi kõrval töötavate ehitusmeeste ülemus. Nende ülemus sõitis uue ja värskelt puhtaks pestud tumehalli maasturiga. Tal oli seljas valge särk, sinised teksapüksid ning ta jõi värskendavat karastusjooki. Mäletan, et soovisin suureks saades selline edukas mees olla :)

Pärast 21 aastat sihipärast tööd sain vastutusrikka positsiooni ehitussektoris rahvusvahelises ettevõttes ning mäletan siiani seda rõõmsat ja põnevat hetke kui kauaoodatud lepingule alla kirjutasin. Eesmärkide seadmine töötab!
 


 

Miks raamatut kirjutan?

Usun, et eesmärkide seadmine annab elule suuna, igapäevaelule tähenduse ja hetkedesse värvi.

Kirjutan raamatut eesmärkide püstitamise psühholoogiast ja metoodikatest. Kombineerin raamatus eesmärkide seadmise parimad praktikad viimaste teadus-ja psühholoogiauuringutega ning lisan tublisti lihtsasti mõistetavaid elulisi näiteid. Selleks olen raamatu loomisesse kaasanud mitmeid erinevaid inimesi erinevatest eluvaldkondadest.

Soovin, et minu raamatut lugedes tunned, et vestled armastava ja Sinust sügavalt hooliva lojaalse sõbraga. Sõbraga, kes on alati olemas kui seda soovid. Raamat tuleb esialgu ingliskeelne.

Aita mul see soe raamat ellu äratada ning anna projektile hoogu!
 

Milleks raha kasutan?

Raamat on praeguseks kirjutatud ja sisuline pool on kohe-kohe valmimas. Edasi vajan teie abi, et saaks tehtud ka keeleline korrektuur, küljendus ja trükk.

Raamatu ilmumine on plaanis jaanuar 2025.

Siin on tiim, kelle abi ma raamatu valmimisel kasutan:

  • Birgit Itse, sisutoimetaja – erakordse pühendumisega toimetaja!
  • Lee Ross – keelekorrektuur
  • Kaisa Holsting – küljendus-kujundus
  • Selgumisel – trükk

Kui saan kokku 2150 €, saan raamatu lõpuni teha ja I partii trükkida.

Kogu raha, mis kogun üle 2150 €, selle eest trükin lisaeksemplare, mida tasuta Eesti koolidesse, kutsekoolidesse ja ülikoolidesse annetan. Usun, et eesmärkide püstitamine on noortele inimestele oluliseks väärtuseks teel edule ja isiklikule õnnele!

Kingitused jõuavad auväärt hooandjateni peamiselt läbi pakiautomaadi. Videotervituse ja veebikohtumise kanalid lepime eraldi kokku.

Edasi pole mud, kui vali endale meelepärane auhind välja ning lükkame raamatule elu ja hoo sisse.

  • 1 поддержавших
  • 52€собрано от запланированных 2150€
  • 57 дней
    Проект будет поддержан 20. November только в случае, если он наберёт всю установленную в качестве цели сумму.
Поддержите проект!