"Hooandja" blog

2023. aasta kokkuvõte

Lumikellukesed on alles tärkamas ja seega pole veel liiga hilja lüüa kokku eelmise aasta numbrid. 

Eelmisel aastal oli Hooandjas 263 kampaaniat ja 220 neist olid edukad. Edukuse määr: 83,7%. 

Loe edasi

Muudatused Hooandja hinnakirjas ja teenustasu maksmise korras

Head alanud 2024. aastat!
 

Nagu varasematel aastatel, nii aitas Hooandja ka 2023. aastal toetust leida rohkem kui 200-l põneval ja uudsel ettevõtmisel. Märkimist väärib, et Solaride päikeseauto meeskond purustas läbi aegade meie platvormil enim toetust kogunud kampaaniate rekordi ja kogus 52870 eurot. Selle abil saavutati Austraalias Bridgestone World Solar Challenge'l Cruiser klassis kolmas koht. Oktoobri lõpuks ületas Hooandja kaudu kaasatud toetuste kogusumma 7 miljoni euro piiri. Aga olgu suur või väike, iga panus loeb ja iga ellu viidud projekt on omanäoline edulugu.

Loe edasi

7 miljonit eurot!

See on juhtunud! Tänase seisuga on Hooandja platvormil kogutud üle 7 miljoni euro!

7 miljonit eurot, mis on antud toredate inimeste poolt teistele toredatele inimestele, et viia ellu unistusi, teha uskumatuid asju ja muuta maailma paremaks ja ilusamaks!

Loe edasi

2022. aasta kokkuvõte

Ja ongi pool aastat läbi! Meid on ees ootamas ilusad suveilmad, ujumine, jäätis, värsked marjad ja puhkamine! Enne kui suve nautima asume, lõime veel eelmise aasta numbrid kokku ja soovime neid ka teiega jagada.

Loe edasi

Hooandja sai 11

Kolm nödalat tagasi tähistame 11. sünnipäeva! Meie väike tiim - Tuulike, Yelena, Katariina ja Tarieli - lõi klaase kokku Kirsi Talo Kodumajutuses, kus perenaine Kaidi korraldas meile fantastilise õhtu koos ülimaitsva õhtusöögi ja kuuma suitsusaunaga!

Loe edasi

Ühisrahastuse mentorprogramm Ida-Virumaal

Sa elad/tegutsed Ida-Virumaal ja sul on suurepärane idee, kuid napib rahastust, et see idee ellu viia? Meil on sulle häid uudiseid ;)
 
MIS
Ühisrahastuse mentorprogramm annab meeskonnale/isikule praktilised oskused ühisrahastuse kampaania käivitamiseks. Juhendame ning anname tagasisidet osalejate kampaaniate planeerimise ning läbiviimise kohta. Bootcampid viiakse läbi eesti, vene ja/või inglise keeles, sõltudes osalejate keelte oskustest. Programmi eesmärgiks on osalejate kampaaniate lansseerimine Hooandja platvormil.
 

Loe edasi

Hooandja 10!

Kümme aastat tagasi sündis väike ime. Said kokku ettevõtlikud inimesed – Henri, Tanel ja Tiiu – kes arvasid, et Eesti on valmis esimeseks ühisrahastusplatvormiks. Kui nad rääkisid sellest ideest inimestele, siis paljud arvasid, et selline asi küll käima ei lähe. Aga läks ja kuidas veel: juba esimese aasta lõpuks koguti Hooandjas üle 60000 euro!

Loe edasi

Võtame kokku 2021. aasta

Eelmine aasta oli Hooandja jaoks edukas. See oli edukas ka meie autorite jaoks. Lõime numbrid kokku ja tahame nüüd jagada neid ka teiega.

Kokku oli Hooandjas 253 kampaaniat ja 212 neist olid edukad. See tähendab, et peaaegu 84% kõikidest kampaaniatest suutsid koguda rahalise eesmärgi. See on väga oluline number nii meie kui ka autorite jaoks ning see näitab, et kuigi Hooandjasse kampaania ülespanek ei garanteeri automaatselt selle edukust, on siiski autoril väga hea võiduvõimalus.

Loe edasi

Detsembri kokkuvõte

Aeg lendab ruttu ja varsti on juba veebruar käes, aga meil veel eelmise aasta detsembri kokkuvõte tegemata. Shame, shame! Parandame kohe selle vea.

Detsember oli hea kuu! Paljud autorid plaanisid oma kampaania just aasta lõppu ja nii sai aasta viimasel kuul rahastatud lausa 28 suurepärast kampaaniat. Ka toetajad olid lahked ja kokku koguti 122 282 eurot. See on kusjuures kaks korda rohkem kui novembris!

Loe edasi

Pages