Margit Pruul
Hiiumaise taluturu eestvedamiseks olen saanud nii praktilisi kogemusi kui teoreetilisi teadmisi. Õppinud olen rahvusvahelist majandust Eesti Kõrgemas Kommertskoolis ja täiendanud end Itaalia ja Ameerika ülikoolides. Olen üks Eesti Gastronoomia Seltsi asutajatest, loonud ja turundanud tuntuks brändi Hõbelusikas. Viimased 20 aastat olengi pühendunud toiduvaldkonna edendamisele: 10 aastat „Eesti Päevalehes ja nädalalehes Eesti Ekspress toidurubriigi toimetajana. Lisaks on koostanud ja kirjutanud kokku üheksa kokaraamatut. 2017 aastal võitnud äriideede konkursil Ajujaht oma äriplaaniga viienda koha ning loonud Hiiumaise mahetoodanguga tegeleva ettevõtte Vaba Aed.
Latest actions
Мои Проекты
- 20%собрано
- 406€поддержано
- Не поддержан Не поддержан01.08.2019